2021 is dedicated to the user - adding all the features an advanced user needs.

Transmit seems to not be available for Ensemble RX/TX

mcorriel
Posts: 2
Joined: Mon Sep 21, 2020 2:51 pm

Transmit seems to not be available for Ensemble RX/TX

#1

Unread post by mcorriel »

Does anyone know if Transmit is supported in the SoftRock Ensemble TX\RX ? I can Rx OK, but the TX button is Grey.

G4ZFQ
Posts: 40
Joined: Wed Aug 19, 2020 10:26 am
Location: Cowes Isle of Wight

Re: Transmit seems to not be available for Ensemble RX/TX

#2

Unread post by G4ZFQ »

I thought that was a priority years ago. But I do not remember it being done.
73 Alan

Barry WB2ZXJ
Posts: 21
Joined: Mon Aug 10, 2020 11:50 pm

Re: Transmit seems to not be available for Ensemble RX/TX

#3

Unread post by Barry WB2ZXJ »

From the web page:

https://www.sdr-radio.com/transmit

Barry
WB2ZXJ
Last edited by Barry WB2ZXJ on Mon Sep 21, 2020 5:14 pm, edited 1 time in total.

Barry WB2ZXJ
Posts: 21
Joined: Mon Aug 10, 2020 11:50 pm

Re: Transmit seems to not be available for Ensemble RX/TX

#4

Unread post by Barry WB2ZXJ »

From the web site:

https://www.sdr-radio.com/transmit

Barry
WB2ZXJ
Last edited by Barry WB2ZXJ on Mon Sep 21, 2020 5:13 pm, edited 1 time in total.

mcorriel
Posts: 2
Joined: Mon Sep 21, 2020 2:51 pm

Re: Transmit seems to not be available for Ensemble RX/TX

#5

Unread post by mcorriel »

Barry. Thanks. I did see that list previously on the website. However, when looking through the forum groups I noticed the Softrock group. I thought since a Softrock group existed that perhaps the list of supported hardware on the website might possibly be out of date. Therefore, I decided to post my question here in the Softrock group. But now it has been definitively answered. There is no transmit support for Softrock hardware. For the time being I guess I'm stuck with HDSDR.

Mitch
N3AYL

Post Reply