2021 is dedicated to the user - adding all the features an advanced user needs.

Transmit

Also known as ADALM-PLUTO.
phil
Posts: 2
Joined: Wed Apr 21, 2021 9:37 am

Transmit

#1

Unread post by phil »

Hi,
I have a Pluto running with SDR console v3, ASUS pc and win 10, trying to get a QO 100 station together.I have the RX working ok, but I cannot get any TX. The console TX DSP panel all seems to operate as it should, but no output from the Pluto TX port.
Any advice would be appreciated
Phil
G8PJH

User avatar
Simon G4ELI
Posts: 1442
Joined: Thu Aug 06, 2020 7:27 am
Location: Mawnan Smith
Contact:

Re: Transmit

#2

Unread post by Simon G4ELI »

Screenshot will help!
Simon Brown :shock:
www.sdr-radio.com

Do not send me direct e-mail, thank-you!

phil
Posts: 2
Joined: Wed Apr 21, 2021 9:37 am

Re: Transmit

#3

Unread post by phil »

Just rechecked today and magically we now have TX from the Pluto. No idea why and what has changed since last night, but I’ll take it. Thanks.

Post Reply